Top

Voorwaarden Vouchercode

Voorwaarden Vouchercode

Bij een orderwaarde van € 75,00 of meer ( hierbij tellen de producten uit de categorie Post NL producten en cadeaubonnen/ giftcards niet mee ), ontvangt u, na ontvangst van uw betaling, per mail een unieke kortingscode t.w.v. € 7,50.

Deze unieke code kan slechts éénmalig  besteed worden in onze webwinkel bij een minimale orderwaarde van € 50,00  (uitgezonder de producten uit de categorie Post NL producten en cadeaubonnen/ giftcards ).

De code kan niet ingewisseld worden voor contanten en is slechts 1 jaar geldig na uitgifte.

De code kan niet gebruikt worden voor alle Deal van de Dag producten, alle aanbieding producten, als er al een korting op een product gegeven wordt

Er kan slechts één code per bestelling ingewisseld worden.

Indien de vouchercode niet werkt, neem dan contact op met onze klantenservice, restitutie achteraf is niet mogelijk, als de bestelling is geplaatst en betaald.

Bij het annuleren van uw order, krijgt u een nieuwe vouchercode toegezonden, uw oude code is dan namelijk komen te vervallen.

Indien een artikel is aangekocht met een vouchercode en het artikel terugzonden wordt ter creditering, storten wij alleen het bedrag terug wat u heeft betaald en ontvangt u een nieuwe vouchercode.@